Deuces Wild

En af de klassiske videopokervarianter er Deuces Wild. Denne form for videopoker har eksisteret siden slutningen af 70erne. Det er en af de mest populære videopoker-varianter, da alle toere er jokere. Det betyder, at man har mulighed for at vinde på rigtig mange måder. Her i denne artikel kan du læse om Deuces Wild´s regler, og få tips til dit spil.

Spil Deuces Wild her:

Du kan spille Deuces Wild ikke bare med en enkelt hånd, men med rigtig mange hænder, ofte helt op til 100 hænder. Ofte vil du finde versioner med 10, 25, 50 eller 100 hænder. Hvis du gerne vil have regelmæssige gevinster, så bør du spille Multihand Videopoker. Det betyder dog ikke, at du aldrig vil vinde, hvis du kun spiller en hånd, men det er nu altså sjovere at spille flere hænder af gangen.

Sådan spiller du Deuces Wild

Der er ingen forskel mellem Deuces Wild og andre versioner af videopoker når det handler om formålet med spillet. Du skal skabe den bedst mulige femkorts pokerhånd. Der er dog forskel på, hvilke hænder, som der mindst udbetales for. Hvis du spiller Deuces Wild, så skal du mindst have tre ens for at få gevinst.
Først skal du vælge, hvor meget du ønsker at satse. Den mindste indsats er normalt 1 krone, og højeste indsats kommer an på, hvilket casino du spiller hos, men som oftest 500 kroner. Det er vigtigt, at du spiller med maksimal indsatsniveau (der kan f.eks. være fem indsatsniveauer. Hvis du f.eks. har satset 1 kroner og der er fem indsatsniveauer, så vil din indsats være på 5 kroner). Der er nemlig ofte en rigtig stor bonus, hvis du f.eks. får en såkaldt natural royal flush, dvs en hvor du ikke bruger toere.
Når du har valgt, hvor meget du ønsker at satse, så klikker du på giv/deal knappen. Du vil nu få fem kort, og skal vælge, hvilke du ønsker at beholde samt hvilke du ønsker at få skiftet ud. Som oftest vil computeren automatisk foreslå, hvad du bør gøre. Dette råd er som udgangspunkt det statistisk rigtige, men du bestemmer selvfølgelig selv om du ønsker at følge rådet. Når du har valgt, hvilke kort du ønsker at beholde, så klikker du på træk/draw, og de kort som du valgte skulle skiftes ud, vil nu blive skiftet ud og sammen med de kort du beholdte, vil de nu udgøre din femkorts pokerhånd. Hvis du har ramt mindst tre ens, ja så har du gevinst. Husk at toere gælder som jokere, så hvis du f.eks. har ramt fire toere og et hvilket som helst andet kort, så har du fået fem ens, den andenstørste hånd i Deuces Wild.